Ouderavond 1e Communie 2018

Plaats:
Sint Martinushuis

Van

eerste communie De ouders/verzorgers van een kind van groep 4 worden hierbij uitgenodigd om hun kind mee te laten doen aan de voorbereiding van de Eerste Heilige Communie. Met het project “Het geheim van de Eucharistie” gaan we binnen onze locatie van de Sint Martinuskerk van Sneek de kinderen voorbereiden op de Eerste Heilige Communie.

De viering van de Eerste Heilige Communie zal zijn op zondag 22 april a.s. om 11:00 uur in de Sint Martinuskerk te Sneek. U kunt uw kind via het aanmeldingsformulier dat u op de informatieavond krijgt, aanmelden. Mocht uw kind nog niet gedoopt zijn dan is dat geen probleem. Neemt u dan gerust contact op met ondergetekende.

De informatieve ouderavond is op dinsdag 6 maart van 19:30 uur tot 20:30 uur in het Sint Martinushuis aan de Harinxmakade (achterkant kerk).
Op deze avond krijgt men uitleg over de gang van zaken tijdens het voorbereidingstraject en wat daar bij komt kijken. Uiteraard ligt ook het project zelf ter inzage en is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook ontvangt men de andere data van de kinder- en ouderbijeenkomsten.

De catechesebijeenkomsten voor de communicanten zijn op woensdagmiddag van 14:30 uur tot 15:30 uur in het Sint Martinushuis.

De eerste bijeenkomst voor deze communicanten is op woensdag 7 maart a.s.

De viering waarin de communicanten zich gaan voorstellen is op zondag 25 maart a.s. om 11:00 uur in de Sint Martinuskerk.

Nog even alles op een rij:

• Eerste ouderavond: dinsdag 6 maart 19:30 uur Martinushuis
  • Eerste bijeenkomst communicanten: woensdag 7 maart 14:30 uur Martinushuis