Sneek

Locatie-opbouw Sint Martinus Sneek

Locatie-opbouw

Locatie Sneek telt circa 3550 parochianen met als woonplaatsen Folsgare, Gauw, Goënga, Oosthem, Oppenhuizen, Sneek, Scharnegoutum, Uitwellingerga, IJlst en IJsbrechtum.
Ten einde samen kerk te zijn en samen in beweging te blijven,  moeten we goed blijven luisteren, dienen, leren en vieren. Tevens zal er gestuurd/gecoördineerd moeten blijven worden.

Om dat te realiseren zijn er in het gebied van de parochie een pastoor, een pastoraal werker en tevens zo’n 300 vrijwilligers actief.

Die vrijwilligers werken in groepen in de pastorale werkvelden en in de ondersteuning. Daarnaast is er voor de coördinatie een parochiebestuur.