Definitieve data 2021 Serie zomerorgelconcerten

Met het aantreden van onze nieuwe collega organist Bob van der Linde aan de Protestantse Martinikerk zijn we als commissies van beide kerken een nieuwe samenwerking op orgelconcertgebied gestart, waarbij ook de Doopsgezinde kerk zal deelnemen.
Vanaf dit jaar worden de concerten in de zomer als één serie aangeboden. Dat houd in dat er orgelconcerten waren / zullen zijn op de volgende data:

28 juni Martinikerk, organist Gerwin Hoekstra

12 juli Doopsgezinde kerk, organisten Bob van der Linde, Frits Haaze en Peter van der Weide

19 juli Sint Martinuskerk, organist Peter van der Zwaag

26 juli Martinikerk, organist Gerben Mourik

9 aug. Sint Martinuskerk, Sneekweekconcert, organist Peter van der Weide en Frits Haaze; zang Anja Haaze en dwarsfluit Ellen Postma

23 aug. Martinikerk, Bob van der Linde

30 aug. Martinikerk, organist Jochem Schuurman

6 september Sint Martinuskerk, organist Carl Visser

13 sept Sint Martinuskerk,organist Leo van Doeselaar

De organisten zijn inmiddels bekend, het Sneekweekconcert zal weer verzorgd worden door pastoor Peter van der Weide en Frits Haaze, orgel en gasten.
De toegangsprijs voor de concerten is € 7,50, alle concerten zijn op de maandagavond om 20.00 uur.
Het Sneekweekconcert op 9 augustus is gratis toegankelijk.

(Alles is i.v.m. Covid 19 nog steeds onder voorbehoud, we houden u op de hoogte).

NB: Voor alle concerten (ook het Sneekweekconcert) moet u zich per email aanmelden bij

De orgelcommissie