Afscheid Karin Zwerver – Bosma van de Young Angels

Optreden van de Young Angels tijdens de Kerstmarkt 2018.

YOUNG ANGELS ZINGEN DOOR, MAAR ZONDER KARIN
Op zondag 10 juli hebben we aan het einde van de Hoogmis Karin Zwerver–Bosma dank gezegd voor al die jaren dat zij
dirigente was van The Young Angels. Dit heeft ze met een grote inzet en liefde gedaan.

Ze was als het ware een soort van moeder voor de kinderen!

We zijn Karin gelukkig nog niet helemaal kwijt want op vrijdag 23 september werken The Young Angels onder haar leiding mee aan een concert in de Martinuskerk te Roodhuis gegeven door het Koor Gli Ucelli van de Antonius Abtkerk uit Scheveningen o.l.v. Richard Ram.

Ditzelfde koor zingt dan op zondag 25 september de Hoogmis in de Sint Martinuskerk.

U leest hierover vast meer in het volgende parochieblad van 3 september.
The Young Angels gaan na de grote vakantie zingen o.l.v. Gerard van Beijeren die ook dirigent is van het Martini Jongenskoor.
Dus…
Karin nogmaals heel veel dank voor je geweldige inzet en welkom aan je opvolger Gerard!
Pastoor Peter van der Weide