Heeg

24 jan - zondag

Heeg 09:30 - 10:30 Woord- en Communieviering, Pastor L. Foekema

Sint Josephkerk – Heeg, Heeg

voor overleden familie Fokke Flapper.

De vieringen
Aanmelden kan via of telefonisch 0515 444 850 – Marjo Wezenberg.
De rechtstreeks televisie uitzending is te vinden via: www.kerkdienstgemist.nl. Vul bij het veld “Zoek Kerk” Heeg in en kies vervolgens op het volgende scherm voor de Antonius van Paduaparochie Heeg.
Terugkijken is ook mogelijk.

30 jan - zaterdag

Heeg 19:30 - 20:30 Eucharistieviering, Pastoor P. v.d. Weide

Sint Josephkerk – Heeg, Heeg

voor Jitte en Tietsje Flapper – Jellesma;
voor Jelle en Marie Jellesma – Jongstra;
voor Piet en Thea de Jong – Lenes.

De vieringen

Aanmelden kan via of telefonisch 0515 444 850 – Marjo Wezenberg.
Terugkijken is ook mogelijk.
De Oecumenische vieringen kunt u volgen/terugkijken via www.kerkdienstgemist.nl – zoek kerk Heeg – kies Protestantse gemeente Heeg.