Heeg

Heeg 19:30 - 20:30 Woord- en Communieviering, Pastor L. Foekema

Sint Josephkerk – Heeg, Heeg

voor Jitte en Tietsje Flapper – Jellesma;
voor Jelle en Marie Jellesma – Jongsma.

Max. 30 kerkgangers bij vieringen.
Vanaf heden zijn maximaal 30 personen excl. altaarpersoneel en andere medewerkers toegestaan bij vieringen. Afgesproken is om dit zo sober mogelijk te houden, d.w.z. 1 koster/ minder koorleden/ 1 acoliet en 1 lector.

Mondkapje verplicht.

Verder blijven de gebruikelijke hygiëne regels van kracht, d.w.z. 1,5 meter afstand en verplicht gebruik van mondkapje. Het mondkapje mag af wanneer men plaats neemt in de bank.

Vooraf aanmelden via aanmeldformulier
Vanaf a.s. maandag 12 oktober dient men zich aan te melden voor de komende vieringen. Registeren / aanmelden verplicht. Elders op de website vindt u het aanmeld protocol, het aangepaste protocol parochie en een voorbeeld aanmeldformulier per locatie en per viering.
Vanaf dit weekend zal in het portaal van uw kerk een gastvrouw/gastheer aanwezig zijn om het een en ander duidelijk te maken aan de parochianen. Ook zal zij/hij eventueel een kopie meegeven van het aanmeldprotocol. U kunt zich aanmelden bij Henriët, telefoonnummer 0515 569951 of via .

25 okt - zondag

- Hele dag Géén Vesper

– Geen, -

nov 2020

datum/tijd evenement

01 nov - zondag

Heeg 09:30 - 10:30 Woord- en Communieviering, Pastor L. Foekema; Allerzielen / Allerheiligen viering

Sint Josephkerk – Heeg, Heeg

voor Piet en Thea de Jong – Lenes;
voor Rein van der Wey.

Max. 30 kerkgangers bij vieringen.

Mondkapje verplicht.

Vooraf aanmelden via aanmeldformulier