Boekje “De Kruisweg van de Sint Martinuskerk te Sneek”

De Kruisweg van de Sint Martinuskerk te Sneek.

De Kruisweg.JPG

Als gevolg van de coronamaatregelen is het ook in 2021 niet mogelijk de Kruiswegwandeling langs de 14 staties verspreid door de binnenstad van Sneek te houden. We hopen dat in 2022 de Kruiswegwandeling door de stad weer mogelijk zal zijn.

Maar wat wel mogelijk is, is om een wandeling te doen langs de 14 staties binnen het kerkgebouw.

Speciaal hiervoor is een prachtig boekje uitgebracht met veel illustraties van de 14 staties en andere afbeeldingen onder meer uit de Via Dolorosa te Jerusalem.

Elke statie is door pastoor Peter van der Weide voorzien van bijbehorende tekst en een gebed. Zodoende hoeft u niet tot Goede Vrijdag om 15.00 uur te wachten, maar kunt U gedurende de hele 40-dagentijd zelf op elk moment de Kruisweg vieren.

Het boekje willen we harte bij u aanbevelen. Kijk even in de kerk en anders belt u er even om. Het boekje is gratis.

Pastoor Peter van der Weide