Mededelingen omtrent Coronavirus (locatie Heeg) 24-3-2020

(met aanvullingen van de locatieraad Heeg)

Dierbare parochianen

In deze ineens zo andere tijd wil ik graag van mijn kant iets laten horen. Nog nooit is het voorgekomen dat zoveel dingen ineens niet meer kunnen vanwege het Corona virus. Ook in onze parochie merken we dit maar ik denk dat het goed is dat we alle bijeenkomsten en vergaderingen hebben opgeschort totdat het weer verantwoord is.

Corona maatregelen voor onze parochie:
– Alle kerken van de parochie komen alle weekendvieringen te nader bericht te vervallen.
– In Heeg is de kerk open op de zondagochtenden tussen 9.30 en 10.30 uur.
– Intenties Op de zondagen zal ik samen met pastor Foekema de Eucharistie vieren en daarin nemen we dan de intenties mee uit alle 4 locaties.

– Website: www.sintantoniusparochie.nl Houd de komende tijd de website van onze parochie goed in de gaten. Hierop zullen wij de voor onze parochie relevante zaken direct laten plaatsen.

Ik wens u allen veel sterkte en uithoudingsvermogen toe. Pas goed op elkaar en denk aan elkaar. Een telefoontje naar iemand waarvan u denkt: ‘Die laat ik eens even iets horen’, is heel belangrijk in deze tijd. We bidden voor elkaar. Net zoals zondag 15 maart jl. met de Eucharistieviering op de TV zien we elkaar niet maar weten we heel goed dat we verbonden zijn.

Moge alleen al deze gedachte ons kracht schenken.

Vrede en alle goeds, ook namens Pastor Lucas Foekema

Pastoor Peter van der Weide

aanvulling door locatieraad Heeg:

Wat wel lukt is het delen van de overweging die voor de Eucharistieviering is gemaakt. Deze “preek van de week” wordt vanaf 12.00 uur gedeeld ook weer via de website.

Hierbij worden zeker ook de intenties in mee genomen.

Tot slot laten we hopen op het beste voor iedereen en let een beetje op elkaar.
Locatieraad Heeg