De Elisabethbode: wie kent hem nog?

Kent U ze nog?

In onze prille jeugdjaren vol van het Rijke Roomse Leven werden ze regelmatig bezorgd en gelezen, de vaste kerkelijke week- of maandbladen zoals de Katholieke Illustratie, het Gerardusklokje, Kerk en Missie, De Engelbewaarder, Kerk en Israël, enz.

De meeste bestaan al lang niet meer. Maar wat nog wel bestaat en warm bij U wordt aanbevolen is de Elisabethbode. Via mijn wandelmaatje kreeg ik een onlangs gratis abonnement op de Elisabethbode aangeboden, en ik was verrast over de prachtige illustraties, en de boeiende en aangrijpende verhalen.

Graag wil ik daarom hierbij Uw aandacht vragen voor dit fraaie tijdschrift.

Op bijgaande link vind je alles over dit prachtige tijdschrift, al heel oud maar nog steeds zeer aansprekend en actueel.. Ook kunt U er een gratis voorbeeldexemplaar van de Elisabethbode lezen en downloaden. En natuurlijk ook hoe U zich kan abonneren.

Trouwens: ook heel leuk om als cadeau te geven: een abonnement op de Elisabethbode