EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Lucas Foekema. Ik kom uit Bolsward. Ik ben getrouwd met Margriet en we hebben drie zoons die op het voortgezet onderwijs zitten. Ik ben pastoraal werker en ik heb gewerkt in Franeker en Harlingen, in Leeuwarden en daar speciaal voor de diaconie. De laatste jaren in de Christoffelparochie met als standplaats Joure.

Vanaf 1 maart kom ik graag werken in de Sint Antoniusparochie. Het kwam allemaal wat plotseling en daarom is er een overgangsregeling getroffen zodat ik tot 1 juli nog dingen af kan maken in de Christoffelparochie. Ik ben heel benieuwd naar hoe het in de Antoniusparochie is en wil me van harte inzetten voor het pastoraat, de katechese, het voorgaan in vieringen en wat er zoal op mijn pad zal komen in Blauwhuis, Heeg, Roodhuis en Sneek. Maar allereerst gaat het natuurlijk gewoon om kennismaken. De parochie is dicht bij mijn woonplaats en dat is prettig.

Ik hou van muziek, van tekenen en schilderen. Al moet ik toegeven dat daar niet altijd zo veel van terecht komt. Mochten er al vragen zijn voor de komende periode of mensen die wat af willen spreken. Ik ben te bereiken op nummer 06 44290869. Ik zie uit naar de presentatieviering in Heeg op zondagmiddag 19 maart.