11e Carnavalsviering in de St. Martinus

Plaats:
Sint Martinuskerk aan de Singel

11e JUBILEUM CARNAVALSVIERING in de Sint Martinuskerk
Op de zondag van het carnavalsweekend, 23 februari vindt de 11e Carnavalsviering plaats in de Sint Martinuskerk. Na de H. Mis van 10.00 uur zullen de deuren om 11.11 uur opnieuw open gaan en wordt de kerk gereed gemaakt om voor de elfde keer een prachtige carnavalsviering te houden, die voor iedereen toegankelijk is.
Het betreft een oecumenische Carnavalsviering die precies om 12.11 uur zal beginnen en rond 13.11 uur zal eindigen. Muzikale begeleiding tijdens de viering zal er zijn van o.a. ‘T-Brass’, Hofkapel ‘De Deurbloazers’, Popkoor ‘Voor Schut’ en onze vaste organist Frits Haaze.
Natuurlijk zal ook pastoor Drs. Peter van der Weide en Jan Kuipers niet ontbreken met een prachtig lied. Welk lied dat zal worden, blijft nog even geheim.