Eucharistieviering en SINT MAARTEN in de kerk

Plaats:
Sint Martinuskerk - Roodhuis

met pastoor van der Weide

Tijdens deze viering zullen de kinderen die met hun lampions in het dorp rondgaan ook in de kerk hun traktatie komen halen en daar hun lampiontocht beëindigen.

SINT MAARTEN en optocht in de kerk.
Op zaterdagavond 10 november wordt dit jaar Sint Maarten gevierd en gaan de kinderen langs de deuren om te zingen. Ze verzamelen zich om 18.00 uur bij de school en gaan dan op weg. En hopen natuurlijk ook wat lekkers te krijgen op hun tocht.

‘Ik loop hier met mijn lantaarn.
En mijn lantaarn met mij
Daarboven stralen de sterren
Beneden stralen wij’.

Nadat de kinderen bij de huizen zijn langsgeweest is er nog één deur om aan te bellen en dat is de deur van de kerk. We verzamelen ons dan op het kerkpleintje en willen aan het begin van de kerkdienst om half 8 met de hele groep met de lampionnen en zingend naar binnen gaan. Voor wie het wil mag gerust blijven om de viering in de kerk mee te maken. Er is ook wat lekkers op het kerkpleintje.
Graag tot zaterdagavond 10 november!!!