Kerstmarkt 2022

Plaats:
Sint Martinuskerk aan de Singel

Van

Zaterdag 10 december vindt er van 11.00-16.00 uur een gezellige kerstmarkt plaats in de St. Martinuskerk aan de Singel te Sneek. Een uniek gebeuren waar u in onze kerk bij 40 stands allerlei leuke (kerst)artikelen kunt kopen. De toegang is gratis.

Om 20.00 uur vindt er in dezelfde Sint Martinuskerk een samenzang plaats onder de titel ‘Heel Sneek e.o. zingt …kerstliederen’. De toegang is GRATIS (kaars met zangboekje kost 1 euro) en een ieder kan genieten van een prachtig kerstverhaal van pastoor Peter van der Weide, een kerstverhaal van de Sneker stadsdichter Henk van der Veer, Bogerman Acoustic o.l.v. Sjoerd Hiemstra, MusicAlive o.l.v. Clara Rullmann, The Christmas Voices o.l.v Jan Blanksma, Het MartiniJongensKoor o.l.v. Sippie Broersma, Pop- en Musicalkoor Drylts o.l.v. Jan Blanksma, duet van Pastoor Peter van der Weide en Jan Kuipers en natuurlijk de eigen gezongen samenzang van alle aanwezigen met organist Henk de Haan en trompettist Huite Zonderland.

Na afloop van de samenzang kunt u onder het genot van een (gratis) glaasje glühwein en een oliebol nog even napraten.

Kortom een feestelijk kerstgebeuren dat voor iedereen toegankelijk is om alvast in kerststemming te komen.

KOM OP TIJD want VOL=VOL!!! De deuren gaan om 19.30 uur open!