Oecumenische Viering, Kromwâl bij Britswerd (Open lucht)

Kaart niet beschikbaar

zondag - 16 jun

Bij slecht weer in de kerk van Reahûs

Het is alweer 2 jaar geleden dat we samen met Katholieken, Doopsgezinden en mensen van de PKN gemeente Easterein op Kromwâl een soort hagenpreek hielden. Ook dit jaar wilden we graag weer bij elkaar komen. Centraal staat dit jaar het verhaal van Nicodemus (Johannes 3,1-16). Een verhaal over hoe wij als mensen als het ware met nieuwe ogen in het leven kunnen staan. Een prachtige lezing om te lezen in het open veld.

Voorgangers zijn ds. Flora Visser namens de Doopsgezinden en pastor Lucas Foekema namens de Katholieke kerk. De Protestantse gemeente zal vertegenwoordigd worden door Anneke Elgersma en Durkje van der Eems aangezien Ds. Riemer Praamsma inmiddels afscheid heeft genomen van Easterein.
De dienst is voor groot en klein en wordt muzikaal ondersteund door het zangkoor: Scheppingsgave en door het korps: Greidebrass. De dienst begint om 10.00 uur op Kromwâl, vlakbij Britswerd. Parkeerruimte is daar beperkt: komt u zoveel mogelijk op de fiets of met meerdere mensen in één auto. Door een enkele spat regen laten we ons niet verjagen, maar als het weer echt tegenvalt houden we de dienst in de Martinuskerk te Reahus.
U bent van harte welkom!