Sneekweek concert

Plaats:
Sint Martinuskerk aan de Singel

Van

Op maandag 5 augustus a.s. is er weer het jaarlijkse Sneekweekconcert rond de orgels in onze kerk.

Met medewerking van:

• Pastoor Peter van der Weide, orgel en zang,
  • Frits Haaze, orgel,
  • Anja Haaze-Schoof, mezzosopraan.

Op het programma staan werken van o.a. Elgar, Mozart, Lanquetuit, Andriessen en Schouten. Aan het einde van het concert wordt er geïmproviseerd over een Fries volksliedje. Na deze improvisatie wordt het lied door beide zangers met orgelbegeleiding gezongen.

Het concert begint om 20.00 uur, de toegang is, zoals gewoonlijk bij het Sneekweekconcert, gratis. Er is wel aan het eind een collecte voor het orgelfonds.

Het Sneekweekconcert biedt altijd voor elk wat wils en is altijd een muzikaal veelkleurig gebeuren.

Na het concert staan de koffie en thee weer voor u klaar in het Martinushuis.

Komt allen.

De orgelcommissie.