Eucharistieviering TV uitzending

zondag - 29 sep

Plaats:
Sint Martinuskerk aan de Singel

Met ingang van 8 september 2019 verandert de aanvangstijd van de TV uitzendingen van  eucharistievieringen.

De vieringen beginnen nu om 10.00 uur en worden live uitgezonden via de KRO/RKK op NPO 2.
Hieraan voorafgaande wordt om 9.45 uur op NPO 2 o.l.v. Leo Fijen het Geloofsgesprek uitgezonden.

Alweer de laatste TV-uitzending in 2019 vanuit onze Sint Martinuskerk:

Zondag 29 september 10.00 uur        –  26e zondag door het jaar m.m.v. het Caeciliakoor

Onze bisschop Ron van den Hout is de hoofdcelebrant en we staan stil bij het 95-jarig bestaan van ons             St. Caeciliakoor.