Gezamelijke kerken Sneek openen Luisterlijn

Bericht van het DIACONAAL PLATFORM SNEEK i.o.

Luisterlijn Sneek

Luisterrlijn.JPG

Zoals u wellicht hebt vernomen zijn de kerken in Sneek, verenigd in het diaconaal platform Sneek i.o. een aantal weken geleden met de Luisterlijn-Sneek begonnen. De luisterlijn is er voor iedereen die in een persoonlijk gesprek zijn hart eens wil luchten en zijn angst en onzekerheid wil uiten. Maar ook als u gewoon even behoefte heeft aan een praatje en menselijk contact. Als u de luisterlijn belt krijgt u een vrijwilliger vanuit één van de deelnemende kerken aan de telefoon.

Dit betekent dat het u de mogelijkheid geeft om uw geloof in te brengen in het gesprek en desgewenst samen met de ander te bidden in deze soms verwarrende en onzekere tijd.

We merken immers op dit moment hoe kwetsbaar we als mensen zijn, de crisis zet ons stil en vraagt om bezinning. Tegelijkertijd is dit ook het moment om te vertrouwen. Om te ontdekken dat er zekerheden zijn voorbij de menselijke controle. Het is misschien wel vooral een moment voor verbondenheid. Het is voor dit soort tijden dat we als mensen aan elkaar zijn gegeven.

Wij als diaconaal platform i.o. Sneek willen er graag voor u zijn. Dus voelt u zich vooral uitgenodigd om te bellen met de luisterlijn. We zitten er klaar voor en zien naar u uit!

De Luisterlijn-Sneek is elke dag bereikbaar van 10:00-12:00 uur, van 14:00-16:00 uur en van 19:00-20:00 uur op telefoonnummer 0515-221202

Voor alle duidelijkheid, de luisterlijn is uiteraard niet alleen bestemd voor de parochianen uit Sneek maar voor alle parochianen van de Sint Antonius van Padua parochie!

Pasfoto Kees.jpg

Als kerken denken we na over verdere initiatieven voor de directe omgeving. Denk vooral met ons mee. Wil jij je graag inzetten voor ‘De Luisterlijn’ of op een andere manier helpen? Meld je vooral bij het Diaconaal Platform i.o. aan, bij Kees van Kordelaar (06 -19905519).

We willen graag dat deze initiatieven van ons allemaal en voor ons allemaal zijn.

De Luisterlijn (@deLuisterlijn) | Twitter