NIEUWE PENNINGMEESTER VOOR SNEEK STELT ZICH VOOR

Mijn naam is Jan Dirk Pruimboom en ben sinds kort actief als penningmeester voor de locatie Sneek.
Ik ben in 1959 geboren op het voormalige eiland Wieringen en woon vanaf 1996 in Sneek. Hier heb ik mijn echtgenote Femia de Boer leren kennen en zijn in 2003 getrouwd. Wij hebben geen kinderen. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam op een accountantskantoor in Sneek en heb dan ook de nodige financiële ervaring om de boekhouding te kunnen verzorgen. Ook heb ik de nodige bestuurservaring opgedaan in onder andere het Fries Scheepvaartmuseum en de Cliëntenraad van de Stichting Mayekehiem. Als hobby’s heb ik lezen, fietsen, geocachen en hardlopen. Het laatste doe ik in clubverband bij AV Horror in Sneek.
Mocht u meer van mij willen weten dan ben ik van harte bereid uw vragen te beantwoorden.
Ik hoop een prettige tijd als penningmeester voor de parochie werkzaam te kunnen zijn en een positieve bijdrage aan het bestuur te kunnen leveren.

Met vriendelijke groet.
Jan Dirk Pruimboom