Nieuws van het koor Young Angels

Afbeeldingsresultaat voor zingen

HOU JIJ VAN ZINGEN…

en vind je het leuk om dit met andere kinderen te doen en op deze manier ook nieuwe vrienden en vriendinnen te maken? Kom dan gewoon eens langs bij het kinder- jeugdkoor the Young Angels. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken, te komen luisteren en om mee te doen. Heb je vrienden en/of vriendinnen die met je mee willen? Neem ze lekker mee joh. Iedereen is welkom.

We zingen op altijd op Tweede Kerstdag, met Palmpasen, tijdens de Eerste Communie en het Vormsel en met Pinksteren, en soms worden we uitgenodigd om ergens te komen zingen bijvoorbeeld tijdens de Kerstmaaltijd van het KVG. Verder hebben we in 2016 en in 2017 meegedaan met het Charles Dickens festijn in de Scharnestraat in Sneek. Dit lijkt voor ons een traditie te worden…….. We hebben ook al bij het Leger des Heils gezongen met Kerst in 2017. Kortom, we worden best wel eens gevraagd om ergens te komen zingen. En dat is fijn en gezellig, en daar leer je ook weer van; even buiten je comfort zone zingen! Ook zingen we weleens samen met het Intermezzo koor en het sint Caeciliakoor, in de sint Martinuskerk.

Henk de Haan begeleidt ons op de piano of op het kerkorgel.

We oefenen op vrijdag middag van 14.45 uur tot 16.00 uur in het sint Martinushuis, met uitzondering van de schoolvakanties, helemaal bovenin.
Ingang via de Harinxmakade 12 (achterkant kerk), Sneek.

Wil je eerst nog wat meer informatie hebben? Neem dan even contact met me op:

Karin Zwerver-Bosma
Legedyk 18