Addendum MSNMZ bij Nieuwsbrief Punctum nr. 1 maart/april 2021

JSB-Records heeft ons, het Bestuur van SGGL,  gevraagd om bijgaande informatie in de Punctum op te nemen. Helaas was daar geen plaats meer voor, maar we willen deze informatie u niet onthouden. Vandaar dit addendum.

Informatie van JSB-Records: In deze periode hebben we als JSB-Records een bijzonder project ontwikkeld. Het betreft een boek en een cd over de psalmen met als titel : “Mijn stem zal niet meer zwijgen”.

We hebben 9 theologen bereid gevonden om een bijdrage te leveren w.o.: André F. Troost,  Antoine Bodar, Andries Zoutendijk, Alfred van de Weg, Sytze de Vries, Pieter Versloot, Tonnis van Eerden, David de Jong en Klaas Pieterman. Het wordt een boek afgewisseld met fraaie landschapsfoto’s gemaakt door fotograaf Anjo de Haan en foto’s  van het ‘groene monster’ (Martini orgel, Groningen). Als inleiding een belangrijke bijdrage van Jan Luth over het Geneefse psalter in Nederland. Het geheel wordt een fraai ingebonden boek (A5) met daarin opgenomen een cd, en op de voorzijde een afbeelding van een schilderij van Henk Helmantel. Het is een uniek project waarin we tot uiting willen laten komen dat we als kerken een gezamenlijk “verhaal” (oecumenisch karakter) hebben te vertellen in deze bizarre tijden. Voor prijzen en meer informatie zie www.jsbrecords.nl.

Het bestuur van de SGGL

MSNMZ_kort