PROTOCOL SINT ANTONIUS VAN PADUAPAROCHIE LOCATIE SNEEK

geldend vanaf 26 juni 2021

Dit protocol is voor iedereen die naar de kerk komt om een viering bij te wonen of op een andere manier van het kerkgebouw gebruik te maken. Van u wordt gevraagd deze richtlijnen op te volgen zodat alle aanwezigen waardig en veilig kunnen vieren.

ALGEMEEN

Alle maatregelen inzake de anderhalve meter regel hygiëne – handen reinigen bij binnenkomst van de kerk, hoesten en niezen in elleboog, gebruik van papieren zakdoekjes – en gezondheid – bij verkoudheidsklachten en/of verhoging thuis blijven-risico dienen door alle betrokkenen strikt nageleefd te worden. Degenen die deelnemen aan vieringen doen dat op eigen risico.

LITURGIEVIERING

AANMELDEN VOOR DE ZONDAGSE VIERING NOG VERPLICHT

• Via deze website, kik: Formulier digitaal aanmelden SNEEK – Sint Antonius van Padua Parochie (sintantoniusparochie.nl)
• Middels een aanmeldbriefje in het portaal van deze kerk