Sneeker kunstfotograaf Han Reeder over zijn project “Nissen in oude Kerken”.

 

De Sneeker kunstfotograaf Han Reeder is enkele jaren bezig geweest met een fotografie-project: Nissen in kerken, voornamelijk nissen in middeleeuwse kerken. Han heeft toen opnames gemaakt in diverse kerken, waaronder ook in onze Sint Martinuskerk.

Op verscheidene locaties zijn de opnames tentoongesteld. Han is nu bezig afscheid te nemen van dit project met een laatste tentoonstelling in het kerkje van Westergeest, in het kader van Tsjerkepaad van 2 juli t/m 3 september; daar zullen de resterende fotoafdrukken voor kostprijs te koop zijn.

Belangrijk voor de liefhebbers in Sneek is dat er ook twee afdrukken in de Sint Martinuskerk gemaakt zijn.

Han wil die allereerst aanbieden aan mogelijke belangstellenden in Sneek, voor de prijs van € 70,00. Het zijn afdrukken van het formaat 60×90 cm., staand, en gesigneerd. 

Indien U belangstelling heeft voor deze en andere fotoafdrukken van Han Reeder kunt u contact opnemen met de kunstfotograaf via email: .

Van het hele project is ook een boek verschenen onder de naam: Nissen. Er zijn nog enkele exemplaren te koop voor de prijs van €10,00. Bestellen gaat ook via email: .

 

Mocht u de aanschaf overwegen van een fotoafdruk of van het boek: het is de prijs waard, maar wees er snel bij want op = op.