Soep en Zin Wandeling Sneek

SOEP EN ZIN WANDELING

Vier samenwerkende kerken in Sneek organiseren op zondag 29 november 2020 een SOEP EN ZIN WANDELING . Deze wandeling is geschikt voor jong en oud en zal de deelnemers langs een aantal mooie plekken met een verhaal in Sneek leiden. We gaan deze middag per gezin of twee aan twee op pad . Het gaat deze middag niet zozeer om de afgelegde afstand maar meer  om de ontmoeting en het gesprek. De kerken organiseren deze wandeling omdat ze merken dat er juist in deze tijd behoefte is aan verbinding en aan onderling contact. Deze wandeling wordt georganiseerd met inachtneming van alle coronamaatregelen. Halverwege de wandeling wordt er een kop erwtensoep geserveerd  zodat daarna de wandeling weer voldaan kan worden voortgezet. Er zijn geen kosten verbonden aan het meedoen aan deze soep en zin wandeling. Wel vragen wij u om zich van te voren op te geven. Dit kan door het sturen van een mailtje naar of door contact op te nemen met Esther Geertsma op 06-50168524. De wandeling start op 29 november om 12.30 uur bij het Leger des Heils aan de Worp Tjaardastraat 336 te Sneek.