Jaarlijks uitje van The Young Angels

THE YOUNG ANGELS EROP UIT!!

En dan is het zo maar weer bijna zomervakantie en zit dit zangseizoen er weer op.

Het was een grillig jaar, door corona, maar we hebben ons er goed

doorheen gezongen, tezamen met of het Intermezzo koor en of met

het Sint Caeciliakoor en met afgelopen Kerst alleen the Young Angels!

En als het bijna zomervakantie is dan is het automatisch ook tijd voor ons uitje; afsluiting van het zangseizoen!

Gelukkig was het weer mogelijk, met de toen nog geldende maatregelingen, om iets te organiseren voor de meiden. Vorig jaar kon dit helaas niet maar nu wel, gelukkig!

Op zaterdagmiddag 3 juli zijn we naar de Escaperoom geweest in Sneek.

De meiden wilden met hun drieën de Escaperoom, the deal, in. Heel dapper hoor!

Ze moesten aan de hand van het oplossen van puzzels, raadsels en logisch nadenken, de codes van de cijferslotjes zien te vinden om zo de rode diamant te vinden en de ‘beroemde’ kunstenaar B. Houwer uit de handen van boeven te bevrijden.

Ik mocht, samen met de leiding, in de regiekamer zitten en de meiden zo aanwijzingen en tips geven als ze het even niet meer wisten. Het moet wel leuk blijven nou?! De tijd die ze ervoor kregen was 60 minuten en ze hebben het gehaald!

Binnen 57 minuten wisten ze eigenhandig uit de Escaperooms te komen. Met zingen zijn het toppers, maar met moeilijke raadsels oplossen ook! Uiteraard mochten ze de naam van het koor, the Young Angels, op de Wall of Fame schrijven. Prachtig toch?!

Om even weer op adem te komen kregen we wat drinken en een zakje chips. Daarna liepen we naar het Bowlingcentrum ‘de Stolp, dit zit namelijk tegenover de Escaperoom, om nog een uurtje met elkaar te bowlen, tezamen met de ouders.

Maar we begonnen met een bittergarnituurtje en wat drinken. Het bowlen ging supergoed! Er zit heel wat ongekend talent bij! Na het bowlen hebben we met elkaar gegeten. We moesten even wachten op ons eten en Eline bedacht een spelletje om een melodietje of ritme met je voet te tikken, op de voet van een ander en diegene moest dit dan weer doorgeven met haar voet aan diegene die naast haar zat. Diegene die op het eind van de ‘rij’ zat moest het klappen en diegene die het melodietje of ritme had bedacht moest dan zeggen of het goed was.

Heel coronaproof en heel erg leuk bedacht! Er werden nog cadeautjes uitgewisseld en voor de meiden had ik een zomer verrassingstas samengesteld en uitgedeeld.

We hebben een ontzettend gezellig uitje met elkaar gehad en ook leuk dat de ouders er even bij waren.

Op vrijdagmiddag 9 juli was onze laatste zang middag. Traditiegetrouw bepalen the Young Angels dan welke liederen we zingen, en na het zingen lopen we met z’n allen naar Min12 voor een ijsje.

En dan is het vakantie en genieten geblazen!

Voor het afgelopen jaar: dank aan de meiden van the Young Angels, met hun inzet en enthousiasme en zuivere zingen, en aan hun ouders.

Dank aan Henk de Haan; ik kan altijd op hem rekenen. En dank aan Frits Haaze; voor het prettig overleg en prettige samenwerking.

Het is een mooie wisselwerking als the Young Angels of met het Intermezzo koor of met het Sint Caeciliakoor zingen, tijdens de eucharistievieringen.

Ik wens iedereen een fijne zomervakantie toe. Blijf gezond en geniet vooral!

Hartelijke groet,

Karin Zwerver-Bosma.