TV-mis vanuit de Sint Martinuskerk in Sneek Zondag 17 september 10.00u

Logo KRO-RKK

Rechtstreekse TV-uitzending  Eucharistieviering 10:00 uur!!!

Zondag 17 september a.s. is er een rechtstreekse TV- uitzending van de Eucharistieviering hier in de Sint Martinuskerk.

De viering begint om 10:00 uur en wordt eveneens live uitgezonden via de KRO/NCRV op NPO 2.

Medewerking zal worden verleend door het gastkoor Capella sine Vinculis.

Capella Sine Vinculis is een vocaal ensemble, aanvankelijk samengesteld uit leden van het gezin Van der Kaaij (SSATBB). Het koor zingt in kerken van allerlei denominaties, maar de basis ligt in de Anglicaanse koortraditie, aangezien het gezin 10 jaar in het Verenigd Koninkrijk heeft gewoond. Bea van der Kaaij, de dirigent van het ensemble, heeft diverse Anglicaanse kerkkoren gedirigeerd en 2 van de 4 kinderen zongen in het Lincoln Cathedral Choir gedurende een aantal jaren. Alle familieleden, bijna allemaal volwassen nu, hebben gezongen in koren die geleid werden door hun moeder.

De naam impliceert, dat het koor niet gebonden is aan een bepaalde kerk of locatie: capella sine vinculis: koor zonder banden (of boeien).

Bron: www.capellasinevinculis.nl

Hieraan voorafgaande is er om 9:45 uur op NPO 2 het geloofsgesprek met Leo Feijen.https://lh3.googleusercontent.com/UbAcgemp2E4v0RybDT8lWgcKfcDhsfBfflMGMpVh6638LBvXEZi3AmGZRwBd9ZwOMzgYog=s145

We hopen velen van u zondag 30 juli te mogen verwelkomen.