Antonius-Sneek_Voorpagina_PNG-10-15

TV – RADIO – MEDIA

Onderstaand de uitzendingen betreffende de Sint Antoniusparochie op TV, radio en in de media.

nov 2018

datum/tijd evenement

zondag - 11 nov

Sneek 10:30 - 11:30 Zondag 11 november TV-uitzending Eucharistieviering Sint Martinus patroonsfeest

Sint Martinuskerk aan de Singel, Sneek

Feestelijke  Eucharistieviering met TV-uizending van het Patroonsfeest van Sint Martinus

M.m.v. het Martini Jongenskoor o.l.v. Trevor Mooijman

PAS OP: de viering begint om 10.30u en wordt live uitgezonden via de KRO op NPO2.

Hieraan voorafgaande wordt om 10:15 uur o.l.v. Leo Fijen het Geloofsgesprek waar de jongeren deze week centraal staan uitgezonden.