Voorinschrijving boek: 150 jaar kerkwijding Sint Martinuskerk Sneek

VOORINSCHRIJVING JUBILEUMBOEK t.g.v. 150 JAAR KERKWIJDING SINT-MARTINUSKERK SNEEK

Mensen in en rond een gewijd gebouw!!

Op vrijdag 14 oktober en zondag 16 oktober a.s. vieren we dat onze Sint- Martinuskerk 150 jaar geleden door aartsbisschop Mgr. Schaepman is ingewijd.

Een commissie is bezig om een jubileumboek samen te stellen met veel foto’s en aansprekende verhalen over prominente Roomse Snekers, Verder komt er in het boek een tijdlijn met diverse highlights over de afgelopen 150 jaar. De kerk toen en nu, de kerk in crisistijd, markante priesters en kapelaans en nog veel meer. Een boek dat niet gemist mag worden in iedere boekenkast en een waardevol boek voor het nageslacht. Het boek zal ca. 125 pagina’s bevatten, is gebonden en op A5-formaat.

Het boek kost bij voorinschrijving € 15,-. U kunt voor deze prijs nu alvast intekenen door onderstaand strookje volledig in te vullen en in de brievenbus van de pastorie te deponeren. U mag uw voorinschrijving ook mailen naar .

VOORINSCHRIJVING BOEK t.g.v. 150 JAAR KERKWIJDING

Naam………………………………………………………………………………..

Adres: ……………………………………………. Tel.-nr.: …………………….

Ik bestel ….. exemplaren van het Jubileumboek Sint-Martinuskerk.

Dit bericht is zichtbaar tot 31 oktober 2022