Vrienden

voorgevel Singel 62

Sint Martinuskerk Sneek

voorgevel Singel 62
Het uitzicht vanuit de koepel van de Martini kerk aan de Oude Koemarkt. In midden de R.K. Martinus kerk aan de Singel. collectie	Fotoarchief SWF, auteur	Obbema F.J., datering	1960-1970

Sint Martinuskerk Sneek

Het uitzicht vanuit de koepel van de Martini kerk aan de Oude Koemarkt. In midden de R.K. Martinus kerk aan de Singel. collectie Fotoarchief SWF, auteur Obbema F.J., datering 1960-1970
Foto: Antoon van Daal (reliwiki)

Vieringtoren / dakruiter

met een achtkantige spits tussen vier topgevels, een spitstype dat Cuypers vrij veel toepaste. Foto: Antoon van Daal (reliwiki)
achtergevel Bothniakade

Sint Matinuskerk Sneek

achtergevel Bothniakade

Kijkt u ook eens op:

Excuses, deze pagina is verhuisd
klik hier

Contactpersoon voor Vrienden: