VRIENDEN VAN HET BONIFATIUSHUIS

Doel:

Financiële steun verlenen door activiteiten te financieren t.b.v. de bewoners van het Bonifatiushuis waarvoor het huis zelf geen budget heeft.

Wat wordt er met het geld gedaan

In de afgelopen jaren heeft de Stichting onder meer een zitterras in de tuin gerealiseerd, een bank in het atrium, een braintrainer en een duofiets geschonken. Ook is in de hal van het huis een prachtige fotowand geplaatst om zo voor de bewoners een rustige plek te creëren. Binnenkort zal hier een bank geplaatst worden die door leerlingen van een middelbare school gemaakt wordt.

Vriend worden van het Bonifatiushuis

Voor minimaal 12,50 euro per jaar kunt u al vriend zijn. Info bij de penningmeester van de Vrienden van het Bonifatiushuis dhr. Quino Ringnalda, mail: Mocht u Vriend willen worden dan ontvangt u van ons het boek: Het ‘Bonneschip’ op de stroom van de tijd: Bonifatiushuis Sneek 1881-2001

Op deze website van de parochie kunt u ook meer informatie vinden over de Vrienden van het Bonifatiushuis, Bonifatius, Hoe het begon

Oproep !

Er is straks in het voorjaar veel vraag naar duofietsers, voor de bewoners van het Bonifatiushuis.
Lijkt het u leuk om samen met een bewoners dit te gaan doen?
De activiteitenbegeleiding vertelt u graag:
❖ hoe de fiets werkt.
❖ hoe het uitleensysteem werkt.
❖ welke routes geschikt zijn.
Ook stellen we u voor aan een vaste bewoner waarmee u dan kunt gaan fietsen.
Bij interesse graag een mailtje sturen naar of een belletje naar 0515-436700. Dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek.
Alvast bedankt!

De activiteitenbegeleiding van het Bonifatiushuis.

Dit bericht is zichtbaar tot 24 maart 2023